povećajte nivo energije

Vitaminske infuzije predstavljaju unos vitamina, minerala i aminokiselina intravenskim sterilnim fiziološkim rastvorom u organizam. Ovo je siguran i efikasan način da hranljive materije, vitamini i lekovi dospeju direktno u krvotok. Vitaminskom infuzijom se zaobilazi probavni sistem, pa se vitamini neposredno raspoređuju po telu.
Postupak ubrzava celokupnu apsorpciju sadržaja, uz maksimalan efekat i minimalan gubitak.

Korišćenjem vitaminskih infuzija možete uticati na:

 • Poboljšanje imunog sistema
 • Povećanje nivoa energije
 • Smanjenje simptome depresije
 • Poboljšanje mentalne jasnoće i kognitivnih funkcija
 • Smanjenje simptoma migrene
 • Smanjenje simptoma alergije
 • Smanjenje umora
 • Ubrzanje oporavka
 • Održavanje snage mišića i tkiva
 • Ubrzanje oporavka posle intervencije
 • Izdržljivost tokom seksualnih aktivnosti

Za LEPOTU - Sprečite štetne efekte slobodnih radikala, usporite proces starenja, ojačajte kosu, nokte, kožu i oči. Posvetlite kožu, smanjite mrlje, smanjite pojavu bora.

Za SPORTISTE – Omogućite sebi brzu i efikasnu hidrataciju, poboljšajte atletske performanse, ubrzajte oporavak mišića, održavajte zdravlje mišića i tkiva, podstaknite izdržljivost dok vežbate.

Za BUDUĆE MAME – Nadoknadite nedostatak gvožđa i folne kiseline.

ZA DETOX I HIDRATACIJU – Smanjite glavobolju, umor, mučninu i povraćanje, bol u stomaku, vrtoglavicu, bolove u mišićima, osetljivost na svetlost i zvuk, promene u raspoloženju.

Pre svake infuzione terapije preporučujemo da se posavetujete sa našim lekarom kako bi vam odredio formulu za maksimalan efekat.

Ekspert u poboljšanju opšteg stanja

Naše formule

Šta možemo da poboljšamo:

...
Perfect balance

Naš Expert Medical perfect balance tretman služi da vašem telu da dodatni podstrek u borbi sa svakodnevnim stresom, neadekvatnom ishranom, borbi protiv jet-laga - održava „savršenu ravnotežu“ u vašem telu.

...
Beauty glow

Za poboljšanje sjaja i tena kože. Pomaže u smanjenju finih linija i bora, suzbija stvaranje bakterijskih akni i mrlja. U jednoj dozi svi vitamini i hranljivi sastojci potrebni za blistavu kožu. Savršeno za neveste!

...
Day after

Ukoliko se probudite i osećate - mučninu, glavobolju, vrtoglavicu naša Day After vitaminska infuzija je pravo rešenje. Naš tretman hidrira vaše telo, pomaže vam da izbacite toksine, obnavlja hranljive materije izgubljene tokom noći i čisti vaš sistem. Naša formula uključuje lekove protiv mučnine i protiv upale koji pružaju brzo olakšanje, tako da ćete se začas vratiti u normalno stanje.

...
Performance +

Hidracija, obnavljanje i dopuna energije. Naš tretman za poboljšanje atletskih performansi i oporavak mešavina vitamina, minerala, aminokiselina i ugljenih hidrata dizajnirana da poveća vašu snagu, poboljša performanse, smanji umor i skrati vreme oporavka! Ovaj tretman je idealan za sportiste, bodibildere i sve kojima je potrebna veća izdržljivost.

...
Immunity +c

Poboljšajte svoj imuni sistem pomoću naše terapije sa velikom dozom vitamina C koji je moćan antioksidans i direktno pojačava vašu imunološku funkciju i pomaže u sprečavanju ćelijskih oštećenja. Pomaže u borbi protiv infekcija i bržem zarastanju rana i uz kompleks vitamina B i cink moćna je formula za imunitet Vitamin C igra mnoge ključne uloge pomažući u održavanju sistema kao što su mišići, kosti, imunološka podrška i vaš krvotok.

...
Good mood

Naša formula za poboljšanje raspoloženja fokusira se na opuštanje, smanjenje hormona stresa i detoksifkacjiju. Sadrži važne aminokiseline, koje imaju snažno opuštajuće dejstvo, magnezijum pomaže u smanjenju napetosti mišića, sadrži kombinaciju visokih doza B-vitamina kao i vitamin C.

...
Healthy pregnancy

Vitaminske infuzije koje sadrže vitamine neohodne za održavanje zdrave trudnoće – Folna kiselina i po potrebi, posle urađene krvne slike gvožđe.

...
No pain

Vitaminske infuzije koje sadrže vitamine i minerale koji nam olakšavaju bol, kao i direktan unos lekova protiv bolova za bolju apsorbciju i brže delovanje.

...
Weightloss shots

WL shots vitaminske infuzije sadrže vitamine i minerale koji se koriste za smanjenje telesne težine. Pomažu u regulisanju metaboličkih procesa i sagorevanju masti.